Mukavasti epämukavuusalueella

Gasetti 3/2015
3.12.2015

Iina-Lydia Pihlainen pyrkii aina ylittämään itsensä. Hänen suuri tavoitteensa on luoda kaasuautoilusta ilmiö.

Liiketoiminnan kehityspäällikkönä vastuuni liittyvät liikennekaasumarkkinan ja tuotetarjoaman kehittämiseen sekä kumppanuuksien rakentamiseen. Lisäksi vastaan Gasumin osalta lokakuussa avatusta Vihreä kaista -verkkoportaalista.

Itseni kehittäminen on intohimoni sekä työssä että vapaalla. Pitkästyn mukavuusalueella aika nopeasti. Gasum on antanut muutaman vuoden välein tilaisuuden siirtyä uusiin haasteisiin, ja tämä on merkittävästi vahvistanut viihtymistäni yhtiössä. Uusien asiakokonaisuuksien haltuunotto on parasta myös nykyisessä työssäni. Aiemmin olen työskennellyt kilpailukykyasioiden, edunvalvonnan ja sidosryhmävaikuttamisen parissa sekä laatu- ja kehityspäällikkönä.

Biokaasu-liiketoimintayksikkömme vastaa biokaasun tuotannosta ja myynnistä teollisuuden, asumisen ja liikenteen tarpeisiin. Lisäksi rakennamme liikennekaasun tankkausasema­verkostoa sekä kehitämme biokaasuun perustuvia energiaratkaisuja. Kierto­talousajattelu on strategiamme kivijalka: tuotamme ratkaisuja, joissa paikallisista jätteistä tuotettua biokaasua voidaan hyödyntää liikkumisen, energiantuotannon tai teollisuuden poltto­aineena. 

Suurin haaste työssäni liittyy kokonaisuuden laajuuteen. Olemme monella tapaa uuden äärellä, eikä valmiita ratkaisuja ole. Tekemisen paljoudessa priorisointi on kestohaaste. 

Olemme poikkeuksellinen toimija tämän päivän Suomessa, meillä on vahva tahtotila ja lisäksi merkittävä potentiaali kasvaa. Tuotteillemme on kysyntää, mutta kasvun realisoimiseksi on paljon työtä tehtävänä. Olen tyytyväinen, jos onnistumme luomaan kaasu­autoilusta ilmiön. Olisi hienoa huomata, että maailma heilahti johonkin suuntaan työmme takia. 

 

Nimi Iina-Lydia Pihlainen

Ikä 33 vuotta

Koulutus diplomi-insinööri (energiamarkkinat ja tuotantotalous)

Töissä Gasumilla vuodesta 2005, nykyisissä tehtävissä huhtikuusta 2015

Harrastukset pikajuoksu, kehonrakennus, pihatyöt ja lukeminen

 

Jaa

Pääkirjoitus

Jouni Haikarainen

Gasumlainen

Anna Paronen
Trude Ravndal
Ville Pesonen
Antti Kahilakoski
TwitterFacebookLINKEDINRSS
Gasum Oy
PL 21
02151 Espoo
Puh. 020 4471
www.gasum.fi