Kun jakoavain vaihtui puhelimeen

Gasetti 2/2015
22.9.2015

Antti Kahilakoski ehtii ratkaista monta ongelmaa yhden työpäivän aikana. Isot ja pienet onnistumiset sekä tyytyväiset asiakkaat antavat virtaa työhön.

Teknisenä myyntineuvojana sekä myyn liesiä että huolehdin erilaisista tukitoiminnoista, kuten asiakkaiden auttamisesta ja reklamaatioiden käsittelystä. Olen myös ravintoloiden sopimushuoltoasiakkaiden yhteyshenkilö, jolloin toimin asiakkaiden ja asentajien välissä. Nykyisessä työssäni yhdistyvät molemmat koulutukseni.

Taustaltani olen sekä myyntityöläinen että asentaja. Valmistuin aikoinani Rovaniemen ammattikorkeakoulusta tradenomiksi, mutta mutkien ja matkojen kautta aloitin vuonna 2010 ammattikoulussa Helsingissä putkiasentajan opinnot. Opintojeni loppuvaiheessa pääsin Gasumille kesätyöntekijäksi, ja valmistuttuani jäinkin tänne kaasuasentajaksi.

Reilun kahden vuoden jälkeen oli aika siirtyä seuraavaan haasteeseen. Vuoden 2014 lopussa aloitin täällä Herttoniemessä teknisenä myyntineuvojana. Tykkään myyntityöstä sekä ongelmanratkaisusta. Jos asiakkaalla on ollut joku vialla laitteessa, ja saan sen järjestettyä, niin siitä saa hyvänolon tunteen. Työ onkin vähän sellaista tulipalojen sammuttelua. Palkitsevaa on myös, kun voin puhelimitse neuvoa asiakasta vaikka jonkun kaasulieden teknisen ongelman kanssa. Puhun sekä asiakkaiden että asentajien kieltä, mistä on suuri hyöty työssä.

Asentajahommissa askelmittariin kertyi helposti 10 000 askelta päivässä. Nykyään suurin osa päivästä kuluu puhelimen ja tietokoneen välillä. Tämä ei kuitenkaan ole yksinäistä työtä, vaan muutkin asentajat ovat samassa talossa töissä.  

 

Nimi Antti Kahilakoski

Ikä 37 vuotta

Koulutus Tradenomi AMK, LVI-asentaja

Töissä Gasumilla Vuodesta 2012, nykyisissä hommissa 2014 lopusta

Harrastukset Jooga, kiipeily, urheilu yleisesti sekä oma verkkokauppa

 

Teksti: Hannele Tavi

Kuva: Sami Tirkkonen

 

Jaa

Pääkirjoitus

Jouni Haikarainen

Gasumlainen

Anna Paronen
Trude Ravndal
Ville Pesonen
Antti Kahilakoski
TwitterFacebookLINKEDINRSS
Gasum Oy
PL 21
02151 Espoo
Puh. 020 4471
www.gasum.fi